Et presentem el nostre rooster

Amb una proposta totalment reconeguda dins l’escena valenciana, Sierra Leona obri 2021 amb un nou treball i una gira de presentació on mostrarà l’energia i la ràbia que caracteritzen el directe de la banda capitanejada per Ainoa Cabanes.

Amb els mimbres d’uns músics ben reconeguts a tota l’escena musical valenciana, ens arriba ‘El Mal Pas’, un treball que es tradueix en un espectacle de directe propi de les grans bandes: jocs de llums, incorporació de trompetes i saxos, i una potència digna de les bandes més experimentades del rock.

Este 2021, la banda de Yeray Calvo ens presenta ‘Memento’, un treball que anirá desgranant al llarg de l’any i que ha comptat amb la producció de Pachi García “Alis”. L’espectacle es presentarà en diferents formats, adaptats a grans i xicotets escenaris

Amb dos LPs al mercat (‘Cants de Balena’ i ‘Llums del nord’), diversos singles i una trajectòria de 6 anys als escenaris, L’Home Brut torna a la càrrega este 2021 amb una sèrie de singles que presentaran al llarg de l’any en un show carregat de distorssió.

2021 és l’any d’Esther Querol. El seu primer gran projecte ‘Les teues ales’ no deixarà indiferent a ningú. Amb un directe que navega entre el pop intimista de Kodaline o Gabrielle Aplin i el soul de grans veus com Amy Winehouse, vos convidem a gaudir de la calidesa d’una veu que donarà molt que parlar.

Íñigo Soler torna amb el disc ‘Cosas que decir a tiempo’, un exercici de transparència i valentia que harmonitza amb la cruesa del seu directe. Les seues lletres, que de vegades fan mal i altres vegades t’abracen, vesteixen un so de tall indie pop que combina a la perfecció amb les bases i sintetitzadors electrònics.

Òrbites tornen a la càrrega amb un nou treball anomenat ‘Celobert’ que porta el segell del productor Tono Hurtado. El seu directe  proposa un exercici d’entusiasme, d’agafar aire i respirar fort amb un so intens i viu. Este ‘Celobert’ és un pas endavant per a una banda que té moltes coses a dir al panorama musical valencià.

Després de dos discos de creixement, Tremp arriba a la maduresa musical amb el seu nou treball: ‘Herois sense nom’, un disc produït per Mark Dasousa, i que acompanyaran d’un directe elèctric, contundent i visceral.

De les experiències viscudes, del confinament i de la maduresa obligada, neix ‘Prohibido hacer fuego’, el tercer i últim disc de Samuel Reina. Completament produït per ell mateix, Samuel durà el treball a un directe sobri i delicat, amb la seua suggeridora veu i els acords impossibles de la seua guitarra.