+34 620713386 info@primaveradh.com
0
  • No products in the cart.
Novembre ElèctricNovetats

No és tard perquè tot encaixe: Novembre Elèctric estrena nova cançó junt a Mäbu

63.1KViews

‘Las consecuencias’ és una reinvenció d’una de les cançons més emocionats de ‘Quart minvant’, l’àlbum més guardonat de la banda. 

‘El amor debería ser o nunca haber sido’, canten a dos veus Yeray Calvo i María Blanco. En el cas de Novembre Elèctric i Mäbu, els projectes que cada u lideren, l’amor ha acabat sent. I es que, desprès d’anys coincidint als escenaris i carreteres, per primer cop els dos projectes convergeixen a l’estudi per gravar ‘Las Consecuencias’. 

Es tracta d’una versió més emotiva si cap de ‘Les Conseqüències’, una de les cançons més emocionants de l’àlbum ‘Quart Minvant’, el més guardonat de la banda valenciana resident a Madrid. “Per a nosaltres ha sigut un privilegi treballar amb una de les bandes amb més personalitat, talent i treballadores de tot l’estat. Son un referent.”, confessa Yeray Calvo, el vocalista de Novembre Elèctric.

Las Consecuencias és un mantra desgarrador que no cessa, que et trasllada a la tristesa més bonica convertida en cançó. Super dolorós i preciós alhora.”, assegura María Blanco, vocalista de Mäbu. El seu company de banda i productor, Txarlie Solano afig i sentencia: “si alguna cosa busque en les cançons és emoció. Cada vegada que escolte esta cançó sent que vam donar en el clau; m’atrapa i em remou per dins.

Si en Quart Minvant’ (Primavera d’Hivern, 2018), el disc amb el que Novembre Elèctric es va alçar amb el guardó a Millor Àlbum de Pop als Premis Carlos Santos de la Música Valenciana, la cançó brillava amb un mig temps melòdic; ara, amb la calidesa de la veu i la producció dels membres de Mäbu, ‘Las Consecuencias’ agafa una dimensió molt més sentida i emocional, i expandeix la dimensió i registre de la banda valenciana.

 

Idioma