+34 620713386 info@primaveradh.com
0
  • No products in the cart.
NovetatsTardor

Patraix: El Final

62.9KViews

Tardor posa punt i final a la gira de l’àlbum ‘Patraix’ amb un concert especial · Serà el pròxim divendres 11 d’octubre a la plaça del barri que dona nom al seu disc · El concert formarà part de la programació de les Festes Populars de Patraix 2019

És un misteri natural, el final’.

Arriba la tardor de 2019 i les melodies de Tardor al seu tercer disc d’estudi sonaran encara una última vegada. Ara fa dos anys, la banda valenciana estrenava ‘Patraix’ al palau de la música de València, després de dos gires amb més de 50 actuacions i el premi Ovidi a millor àlbum de pop, ha arribat el moment de dir adéu al disc amb més repercussió del quintet valencià.

La cita, el pròxim divendres 11 d’octubre a la plaça de Patraix. El concert es durà a terme a l’indret únic on la banda va inspirar les composicions del disc, la primera i última vegada que els carrers de l’històric barri de València s’ompliran de les cançons de Tardor en rigorós directe. Este esdeveniment, que el quintet ha qualificat d’extraordinari, tindrà entrada lliure i s’emmarcarà dins de la programació de les Festes Populars de Patraix 2019, on el públic seguidor del grup i la gent del barri podran gaudir de l’actuació més completa de la trajectòria de Tardor. Com no podria ser d’altra forma i per anar fent boca, la banda valenciana anima a tot el món a acostar-se al concert i assegura que “l’actuació tindrà una sorpresa que no deixarà indiferent al públic assistent”.


Està magnífica nit, reinventant l’habitual ‘Festitraix’ que inunda de música en directe tots els anys la plaça del barri, comptarà també amb les actuacions del grup riberenc L’Home Brut, què presentarà el seu nou disc ‘Llums del Nord’, i el col·lectiu Verbena Warriors, els quals faran moure l’esquelet dels assistents a ritme de les cançons més horteres i mítiques de les dècades dels 70, 80 i 90. Música i humor per tancar una vetlada que es preveu màgica.

 

Idioma