+34 620713386 info@primaveradh.com
0
  • No products in the cart.
Sierra Leona

Sierra Leona debuta amb ‘Sanseveria’, primer avançament del seu nou disc

62.9KViews

‘Cruzar un río’ serà el primer àlbum de nou projecte de la cantant valencinana, el qual vorà la llum el 18 d’octubre

Desprès de quasi una dècada liderant la banda Flaco Favor, la valenciana Ainoa Cabanes encapçala un nou projecte: Sierra Leona. El 18 d’octubre veurà la llum el seu primer treball ‘Cruzar un río’ editat pel segell Primavera d’Hivern.

‘Sanseveria’ és el primer avançament d’este debut discogràfic i ja es pot trobar a totes les plataformes digitals. Una cançó que parla de les relacions personals i de la incapacitat de cuidar les mateixes. Lletres en castellà que ixen de les entranyes i que Ainoa arredoneix amb eixa potent veu amb segell d’identitat propi.

En Sierra Leona a Ainoa Cabanes l’acompanyen una banda de indubtable solvència amb experiència en formacions com Polock, Tardor o L’Emperador: Toni Carrillo (Guitarra), David González (guitarra i teclats), Tono Hurtado (baix) i Víctor Vila (batería). Durant el més d’octubre veuran la llum les dates de presentació de ‘Cruzar un río’, y en febrer de 2020 s’iniciarà la gira, de la qual ja esta oberta la contractació. La comunicació i gestió d’entrevistes de Sierra Leona la durà a terme l’agència Gran Convoy. La contractació i el booking de l’artista el realitzarà Primavera d’Hivern

 

Idioma