+34 620713386 info@primaveradh.com
0
  • No products in the cart.
NovetatsSierra Leona

Prevenda exclusiva de ‘Cruzar un río’, el disc debut de Sierra Leona

464Views

‘Cruzar un río’ serà el primer àlbum de nou projecte de la cantant valencinana, el qual vorà la llum el 18 d’octubre

Desprès de quasi una dècada liderant la banda Flaco Favor, la valenciana Ainoa Cabanes encapçala un nou projecte: Sierra Leona. El 18 d’octubre veurà la llum el seu primer treball ‘Cruzar un río’ editat pel segell Primavera d’Hivern.

Des de hui fins al 18 d’octubre (dia de sortida de l’àlbum) podreu adquirir en prevenda el nou disc signat per Ainoa Cabanes i endur-vos de regal la bossa de tela de ‘Cruzar un río’ (Unitats limitades). Els enviaments es faran el dimarts 15 d’octubre perquè pugueu gaudir del disc el dia de l’estrena, a les vostres cases.

Aconsegueix esta oferta exclusiva ací.

 

Idioma