+34 620713386 info@primaveradh.com
0
  • No products in the cart.
NovetatsTardor

Tardor publica nou disc: un refugi anomenat El Mal Pas

536Views

El grup va interpretar per sorpresa el primer avançament, Digne de recordar, a la fi del concert que culminava la gira de Patraix. L’àlbum es pot comprar des de hui a la web del grup i el 15 de novembre estarà disponible en plataformes digitals. El Mal Pas es presentarà en directe el 21 de febrer en Moon.

VALÈNCIA. 15/10/2019. Un nou començament. Això és el que va plantejar Tardor el passat divendres al seu últim concert de la gira de Patraix, precisament en la plaça del barri que dona títol al seu tercer disc. El públic esperava una nit de comiat i es va trobar la benvinguda a un nou indret musical: El Mal Pas.

El nom d’una de les platges de Benidorm és també el del quart disc del quintet valencià, un secret que van desvelar en un final d’actuació Digne de recordar, com expressa el títol del primer senzill d’avançament del disc. A més, el grup tenia un altre as en la mànega, un regal per als assistents: la possibilitat de ser els primers en tindre el disc. El mateix divendres es va posar a la venda El Mal Pas en el recinte del concert i des de hui es pot comprar exclusivament a la pàgina web de Tardor (www.tardorvlc.com) en format CD, vinil i digital, juntament amb nou marxandatge. El 15 de novembre l’àlbum estarà disponible en totes les plataformes digitals.

La nova aventura de la banda té ja una altra parada transcendental, en la sala Moon de València, el 21 de febrer. Eixe és el dia escollit per a la primera posada en escena de l’univers sonor d’El Mal Pas. Les entrades per a esta festa d’inici de gira també es poden adquirir en la web del grup. Àlex Martínez (veu i guitarra), Cesc Domènech (bateria), David Garcia (guitarra), Tono Hurtado (baix) i Yeray Calvo (teclats) han cuinat en secret un LP que sorprendrà a tots. El grup ha treballat durant tot l’estiu en el seu primer àlbum autoproduït i gravat en l’estudi Malamute del mateix Hurtado. Ha sigut editat pel segell Primavera d’Hivern.

El Mal Pas és una aposta de la banda per la llibertat creativa i l’ofici aprés en estos anys, elements que es veuran reflectits en cadascuna de les noves cançons, com ja avança el primer senzill. Al final del tema, un solo de saxo deixa entreveure una obra que superarà prejudicis i ha soterrat complexos al si de la banda. Per a conéixer com sona la transformació de Tardor cal tindre el disc a les mans, amb la portada il·lustrada per Àfrica Pitarch. Mentre arriba a casa, es pot disfrutar del videoclip de Digne de recordar, obra del realitzador Carles Mas, qui va captar les vibracions de la màgica nit del divendres.

En el lloc on tot acabava, en el moment en què Tardor va decidir tornar a començar.

 

 

 

Idioma