+34 620713386 info@primaveradh.com
0
  • No products in the cart.
BadlandsNovetats

Badlands s’uneix a Primavera d’Hivern i publica el seu nou disc: Tornado

524Views

Badlands torna a la càrrega amb Tornado, el seu segon disc d’estudi, editat per Primavera d’Hivern.

L’àlbum, ha estat gravat en diferents estudis com Siete Pulgadas (Madrid) i Mojave, Elefant i Full Up Estudios (València) ha comptat amb la producció de Manuel Tomás (Niña Pastori, Amaral, Els Zigarros) i Carlos Gómez.

Està composat per 9 cançons, entre elles, el single que dóna títol al disc. La principal novetat que trobem és el canvi ocasional d’idioma: dos dels talls estan en castellà. En termes generals, el Lp opera en una constant dicotomia entre goig i melancolia però sense abandonar la potència i energia que caracteritza la banda.


 

 

 

Idioma