+34 620713386 info@primaveradh.com
0
  • No products in the cart.
Novembre ElèctricNovetats

Novembre Elèctric entra en fase de ‘Lluna Nova’

665Views

Des del divendres 31 de gener està disponible en les plataformes el nou EP en directe de la banda amb el qual repassen els seus cinc anys de trajectòria musical.

El grup anuncia noves dates de presentació a València (9 de maig, Sala Azza) i Madrid (22 de maig, Rock Palace).

El so de Novembre Elèctric ha travessat diferents fases, que d’alguna manera, es podrien traçar com un paral·lelisme amb l’itinerari que marquen els diferents estats de la lluna. Lluna Nova és el nom del seu nou EP i inclou cinc cançons gravades en directe a mode de resum dels seus més de cinc anys de vida. En elles repassen cada etapa, cada fase: des d’aquella que van començar amb Intacte (Mésdemil, 2014) fins al seu premiat últim treball, Quart Minvant (Primavera d’Hivern, 2018).

En Lluna Nova mostren una altra cara de les seues cançons, desproveïda d’artificis innecessaris. Les cançons, com la lluna, també evolucionen i muten de l’estudi a l’escenari. I és, precisament, la força de l’escenari la que transforma la garra i l’emotivitat de temes com Mai per sempre, o electrifica la poesia de Trèmolo.

A més, els textos ocupen de nou un lloc protagonista en aquest últim treball. De la mà del seu poeta de capçalera, Hèctor Serra, amb el qual ja van treballar conjuntament en el disc de poemes musicats Tremole (Mésdemil, 2016), ofereixen alguns versos recitats com l’emotiu Cant a Aldaia. A més, Lluna Nova també compta amb la col·laboració del líder de Tardor, Àlex Martínez Orts, en el tema L’Esquerda. Les cinc cançons van ser gravades en directe durant l’estiu de 2019 en els estudis Malamute, del productor valencià Tono Hurtado. Olga Novillo va ser l’encarregada de la imatge i la realització dels vídeos en directe i les portades de les diferents cançons.

Lluna Nova és el seu primer treball en directe. És descobrir a què sap, a què sona aquesta fase de Novembre Elèctric. La banda presentarà aquest nou EP en dues dates molt especials, a València (9 de maig, Sala Azza) i Madrid, (22 de maig, Rock Palace). Aquests dos concerts serviran de tancament d’una etapa que els ha portat a trepitjar multitud d’escenaris, arribant a ser teloners d’Izal als Jardins de Vivers de València o a obrir el concert de bandes de la talla dels novaiorquesos Luna, en l’edifici Veles e Vents de la mateixa ciutat.

El seu últim treball, Quart Minvant, es va emportar el premi al Millor Disc de Pop en la 13ª edició dels Premis Ovidi Montllor, a més del guardó al Millor Disc de Pop i Millor Disseny en els premis Carles Santos de la música valenciana. A més, aquest 2019 Novembre Elèctric va signar una col·laboració molt especial amb Mäbu, un grup referent per a la banda, amb Las Consecuencias. La veu de María Blanco i la producció de Txarlie Solano van posar la cirereta al pastís a la que, hui dia, és la cançó més popular de Novembre Elèctric. Las Consecuencias va ser inclosa en algunes de les principals llistes de Spotify i ja supera les 40.000 reproduccions en aquesta plataforma.

 

 

 

 

Idioma