+34 620713386 info@primaveradh.com
0
  • No products in the cart.
TITOLS_0010_NOVEMBRE-ELÈCTRIC (1)

Aquest és, sense cap dubte, el moment de Novembre Elèctric. El seu nou disc, ‘Quart Minvant’, ha tingut un impacte rotund al panorama musical valencià: considerat Millor Disc Pop i Millor Disseny als premis Carles Santos de la Música Valenciana. Uns guardons organitzats per primera volta per la Generalitat Valenciana i en els que figuraven noms tan importants com La Habitación Roja o La Raíz. Però això no és tot. ‘Quart Minvant’ també va guanyar el premi a millor Disc Pop als Ovidi Montllor, organitzats pel COM. La resposta de la crítica, de nou, ha sigut incontestable.
L’arribada de Novembre Elèctric a l’ecosistema musical en 2014 va ser tan sorprenent com si s’hi hagueren tele-transportat des d’altra galàxia fins al mig del saló. Mai els havien escoltat, però semblava que estaven ací des de sempre, una revelació tan desconcertant que el seu so, emocionant i ple de textures, feia pensar si realment es tractava d’un nou grup. ‘Intacte’ va suposar una alteració del clima sonor valencià i ‘Quart Minvant’ ha sigut, vista la rebuda, la consolidació.

Des d’aleshores no han parat de fer actuacions, arribant inclús a obrir per a Izal als Concerts de Vivers de la Fira de València davant més de 5.000 persones o compartint escenari amb Luna, la mítica banda de Nova York, a la Marina de València. No només han xafat grans escenaris. Estem davant un grup versàtil que domina també els formats acústics e inclús la poesia, arran del projecte ‘Tremole’ amb l’escriptor Hèctor Serra. La seua música ha format part de sèries de ficció i programes diversos de televisió. Al 2019 continuaran donant que parlar amb nova gira i noves sorpreses en el seu repertori.

WhatsApp Image 2019-09-13 at 13.15.14
WhatsApp Image 2019-09-13 at 13.15.09
tw
sp
WhatsApp Image 2019-09-13 at 13.15.05

Idioma