Produccions

Música en directe, tallers infantils, aperitius i bon ambient. Amb aquesta premissa hem convertit els matins dels diumenges d’hivern en un punt d’encontre per a joves i famílies. Actuacions musicals de qualitat contrastada han aplegat més de 200 persones en cadascuna de les sessions del cicle.

Cicle 'APERITIUS A LA LÚDICA'

Durant els mesos de juliol i agost la Piscina Lúdica d’Aldaia es transforma en el centre d’oci més refrescant amb actuacions musicals, monologuistes i teatre d’improvisació. Amb 11 nits distribuïdes entre els mesos de juliol i agost, parlem d’un cartell d’alt nivell i paritari que aposta per artistes valencians. 

Cicle 'NITS A LA LÚDICA'

L’Institut Valencià de Cultura ens va encarregar la producció de la segona edició de Sonora, el circuit de concerts que porta als grups guanyadors i finalistes dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana per tot el nostre territori.

_DSC5034-min

Circuit Sonora 2020

L’Associació de Veïns de Patraix ens va encarregar l’organització del Festitraix, un festival de música celebrat amb motiu de les festes populars d’aquest barri de la ciutat de València, que el 2019 complia 25 anys d’existència.

FESTITRAIX 2019