+34 620713386 info@primaveradh.com
0
  • No products in the cart.
TITOLS_0009_SAMUEL-REINA (1)

Músic amb una clara influencia folk, la seua trajectòria inicia noves vies en el moment que decideix emprendre un projecte en solitari. Es en eixe instant quan el productor Tono Hurtado es creua en el seu camí. Del resultat d’esta unió neix ‘Alarms’, onze temes edificats i construïts en la més reservada intimitat, els quals van ser magníficament acollits per la premsa especialitzada.

Junt a la seua banda, Samuel Reina recorre els escenaris durant dos anys, culminant esta etapa amb la victòria en la vuitena edició del prestigiós concurs de bandes Vinilo València. De les experiències viscudes, i completament assentat amb la seua banda, neix ‘Simulacros de naufragio’ el seu nou disc.

‘Simulacros de naufragio’ es la imatge revelada d’un músic revelat. Primer disc completament en castellà. Concebut per primer cop junt a la seua banda, el nou àlbum és un paisatge de pop lluminós.

Samuel Reina inicia nova gira de presentació de ‘Simulacros de naufragio’ en març de 2019. Músic versàtil, el seu repertori pot ser interpretat en format acústic en solitari, a duo acompanyat de la guitarra elèctrica de Toni Carrillo y, amb la màxima esplendor possible, en format banda i rigorós directe.

WhatsApp Image 2019-09-13 at 13.15.14

Idioma