L’EP de l’artista de Vinaròs, Les teues ales, veurà la llum el proper juliol. La cançó ve acompanyada d’un videoclip gravat al Delta de l’Ebre

09/04/2021. VALÈNCIA. Dos camins que ja mai es tornaran a creuar. Sentiments que no moren i eixa connexió difícil d’oblidar amb eixa persona especial. Esther allibera ‘Vies Paral·leles’, el primer tema del seu primer EP, una lletra que conta la història de tantes altres persones. Una cançó que, des de la maduresa i la dolçor, aposta per seguir endavant, assumint que eixos sentiments formen part íntima de la nostra persona. 

Esther respira, viu i entèn la vida en clau musical, ja que des de ben menuda es va endinsar en aquest món, descobrint com d’especial, íntima i propera era la seua veu. I ara, aquesta artista de Vinaròs veurà materialitzat el seu primer treball professional: Les teues ales, un EP editat pel segell Primavera d’Hivern que naixerà el proper juliol i que ha estat gravat als Estudis Malamute. 

‘Vies Paral·leles’ s’estrena juntament amb un videoclip gravat al Delta de l’Ebre, un paisatge verge que abraça Esther i a la seua guitarra des d’una perspectiva íntima i natural. La peça audiovisual ha estat gravada per Carles Mas i la Direcció d’Art ha estat encapçalada per Sud+Sud. 

Un viatge a punt de començar

Tot bon relat té un inici i aquest fou el programa televisiu Cantant al cotxe, quan Esther va conèixer a Àlex Martínez, cantant de Tardor. Àlex va saber veure eixa artista que aportarà al territori un pop marcat d’intimitat amb Les teues ales. L’EP compta amb Àlex com a productor i arreglista de les cançons, Tono Hurtado com a enginyer de so i Pau Paredes com a compositor i arreglista de teclats i pianos. 

Perquè Esther és una promesa, d’eixes que s’assaboreixen a poc a poc, i això, el seu públic ho té molt clar. Malgrat que Esther done les seues primeres pases en un món més professional, la realitat és que ja arrossega experiències sobre la seua esquena. Els carrers de València l’han vist créixer com a músic, amb la seua figura, veu i guitarra decorant els carrers de la ciutat. 

Fins ara, Esther havia gaudit d’un públic més distant en els carrers de València, un públic que habita en la seua rutina diària i la jove artista ha tingut que lluitar cada instant de la seua atenció. Amb tot, Esther conquesta amb la seua música, i ha sigut capaç de donar ales al seu projecte a través d’un Verkami que va començar en novembre i que ha aconseguit el seu objectiu. 

Aquest mateix públic i tot qui vulga descobrir l’univers musical d’Esther podrà palpar-lo en els seus dos primers showcases de presentació del projecte: primer a València, en la Sala Loco Club el proper 17 d’abril i segon, a l’Auditori Municipal de Vinaròs el proper 18 d’abril.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Jg7JKmjckGI[/embedyt]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *