Producciones

Música en directe, tallers infantils, aperitius i bon ambient. Amb aquesta premissa hem convertit els matins dels diumenges d’hivern en un punt d’encontre per a joves i famílies. Actuacions musicals de qualitat contrastada han aplegat més de 200 persones en cadascuna de les sessions del cicle.

Cicle 'APERITIUS A LA LÚDICA'

Durant els mesos de juliol i agost la Piscina Lúdica d’Aldaia es transforma en el centre d’oci més refrescant amb actuacions musicals, monologuistes i teatre d’improvisació. Amb 11 nits distribuïdes entre els mesos de juliol i agost, parlem d’un cartell d’alt nivell i paritari que aposta per artistes valencians. 

Cicle 'NITS A LA LÚDICA'

El Institut Valencià de Cultura nos encargó la producción de la segunda edición del Sonora, el circuito de conciertos que lleva a los grupos ganadores y finalistas de los Premios Carles Santos de la Música Valenciana por todo nuestro territorio.

_DSC5034-min

Circuit Sonora 2020

La Asociación de Vecinos de Patraix nos encargó la organización del Festitraix, un festival de música celebrado con motivo de las fiestas populares de este barrio de la ciudad de Valencia, que en 2019 cumplía 25 años de existencia.

FESTITRAIX 2019