En aquest tema ha comptat amb la col·laboració i producció de l’artista El Hombre Viento | L’EP del compositor i vocalista del reconegut del grup valencià Smoking Souls sortirà a la llum a mitjans de juny 

03/05/2021. VALÈNCIA. Consumisme vestit de sarcasme, hip-hop i dream-pop són quatre dels ingredients de “Supervendes” el tercer single del nou projecte en solitari de Carles Caselles. El compositor i vocalista d’Smoking Souls suma així un tast més a l’EP, un treball nascut de les mateixes entranyes de la quarantena de 2020 i que sortirà a mitjans de juny.

“Supervendes” ha comptat amb la col·laboració i producció de l’artista El Hombre Viento i se suma a un projecte en el qual, l’artista de Pego, s’endinsa en un camí musical inexplorat per a ell. Ho fa amb estils, arranjaments i composicions amb els quals Carles Caselles ens sorprèn i que formen part del petit tresor musical que és aquesta aventura en solitari. Entre els beats lents produïts per El Hombre Viento i una veu gairebé xiuxiuejada, l’artista ens convida a parar, a buscar la felicitat en aquestes petites esquerdes de tranquil·litat que es salven de la pressió social, tecnològica i econòmica d’una indústria entossudida en crear Supervendes.

El 12 de març l’aposta en solitari de Carles Caselles va donar el tret de sortida amb “La bellesa del risc”, una cançó que posava el punt de partida a la declaració d’intencions del disc d’aquest músic: qui no s’arrisca, no guanya. Una afirmació que no té sentit quan no hi ha res a guanyar però es transforma reveladora quan la fa seva un artista en el punt d’inflexió de la seva carrera. Un mes després, descobríem  un segon single + clip amb “Salut!”, l’alenada d’aire fresc que tan necessitem.

Sobre l’artista

Carles Caselles (Pego, La Marina, 1989) és un músic i compositor valencià transformat en representant d’una jove generació que des de petits han explorat els territoris ocults de la música. Va aconseguir el reconeixement de la crítica i el públic a partir del 2010 amb el seu projecte Smoking Souls, possiblement la banda valenciana de rock actual amb més trajectòria, difusió i projecció. Aconseguint connectar amb una generació jove d’una manera mai vista, es considera un dels responsables de l’aflorament del rock valencià en grans escenaris i de públic ampli. 

Amb Smoking Souls, el jove artista ha assolit taxes d’èxit notable al llarg dels seus 4 discos d’estudi publicats, amb més de 50.000 usuaris en xarxes socials, 45.000 oients mensuals a Spotify i més de 6 milions de reproduccions a Youtube. Destaquen les gires estables per tot l’estat, amb més de 500 concerts en els últims 6 anys i els reconeixements de la crítica, guardonats amb diversos premis Ovidi i Carles Santos de la Música Valenciana en els seus dos últims discos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *