El compositor y vocalista de Smoking Souls sorprende con un nuevo trabajo nacido de les entrañas de la cuarentena de 2020 · El EP verá la luz a mediados de junio y constará de cinco temas.

Pego, 12/03/2021Carles Caselles treu nou projecte, aquesta vegada, en solitari. El compositor i vocalista del reconegut grup valencià de rock Smoking Souls aposta per un EP en solitari sorgit de les entranyes de la quarantena que veurà la llum a mitjans del mes de juny i que constarà de cinc cançons.

La bellesa del risc’ és el primer tast d’aquesta aposta personal, una cançó que posa el punt de partida a la declaració d’intencions d’aquest músic: qui no s’arrisca, no guanya. Una afirmació que no té sentit quan no hi ha res a guanyar però es transforma reveladora quan la fa seva un artista en el punt d’inflexió de la seva carrera. 

En aquest profund període de reflexió tancat sobre si mateix, Carles Caselles ha donat via lliure a composicions i arranjaments més complexos i eclèctics del que ens té acostumats. Atret, sens dubte, per l’encant de qui s’arrisca. ‘La bellesa del risc’ es podrà escoltar a partir del 12 de març en totes les plataformes i ha estat enregistrada als Ànima Estudis sota els comandaments del jove productor Joel Gilabert.

El resultat llança un raig de llum dins de la deriva social en què vivim, convidant-nos a sospesar la importància dels nostres actes. És necessària la voracitat insaciable d’inputs a la qual ens veiem sotmesos diàriament per sentir-nos satisfets? Som realment éssers lliures? És aquí on ‘La bellesa del risc’ es transforma en una declaració, en un ventall de sons i recursos que sorprenen, erigint-se com el punt d’inflexió (i reflexió) de la fructífera carrera compositiva de Carles Caselles.

El videoclip que acompanya el llançament ha sigut gravat a l’Espai Watt de Quart (Girona) i produït per Baowatt Produccions Oníriques. Un sorprenent pla seqüència en càmera fixa dirigit pel propi Carles Caselles i Cecilio Chávez.

Qui és Carles Caselles?

Carles Caselles (Pego, La Marina, 1989) és un músic i compositor valencià transformat en representant d’una jove generació que des de petits han explorat els territoris ocults de la música. Va aconseguir el reconeixement de la crítica i el públic a partir del 2010 amb el seu projecte Smoking Souls, possiblement la banda valenciana de rock actual amb més trajectòria, difusió i projecció. Aconseguint connectar amb una generació jove d’una manera mai vista, es considera un dels responsables de l’aflorament del rock valencià en grans escenaris i de públic ampli. 

Amb Smoking Souls, el jove artista ha assolit taxes d’èxit notable al llarg dels seus 4 discos d’estudi publicats, amb més de 50.000 usuaris en xarxes socials, 45.000 oients mensuals a Spotify i més de 6 milions de reproduccions a Youtube. Destaquen les gires estables per tot l’estat, amb més de 500 concerts en els últims 6 anys i els reconeixements de la crítica, guardonats amb diversos premis Ovidi i Carles Santos de la Música Valenciana en els seus dos últims discos

Al 2021, amb una pandèmia augurant l’estocada definitiva a aquesta generació perduda, Carles Caselles decideix llançar-se al buit amb el seu projecte més personal, nascut de les entranyes de la fatídica quarantena de l’any passat. En aquest profund període de reflexió tancat sobre si mateix, l’artista ha donat via lliure a composicions més complexes, a les que mai abans s’havia enfrontat. Atret, sens dubte, per l’encant del què s’arrisca. El resultat llança un raig de llum dins de la deriva social en què vivim. ‘La bellesa del risc‘ és el seu primer avançament, tota una declaració d’intencions del que ens depararà la propera primavera.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *