06/05/2022. VALÈNCIA. Com una confessió, arranca la veu de Kela en ‘Sabotatge’, el tercer single que allibera i que formarà part del seu proper treball: El Mirall. “Qué serà de tu, què serà de mí”, canta en la tornada Kela mentre tracta de fugir  dels dubtes, de la incertesa, de la por al fracàs o de la por a perdre’s dins d’una relació. Però per damunt de tot això, ‘Sabotatge’ és molt més i amaga una veritat que vibra:  la importància de l’amor propi i d’estar bé en tu mateixa abans d’estar en cap persona. Perquè al cap i a la fi, això és el que compta, poder mirar-se al mirall i reconèixer-se, “connectar amb la teua ànima en moments de dubtes”, xiuxiueja l’artista valenciana. 

Amb la major part del seu Verkami aconseguit, Kela està a una passa més a prop de fer realitat el seu somni de fer un disc. Perquè després de deixar-se la medicina, aquesta artista emergent ho ha apostat tot per deixar de banda els dubtes, la incertesa i la por per El Mirall. Així doncs, amb ‘T’estimava’ i ‘L’espiral’ ja fóra, Kela arriba amb aquest tercer single que s’allunya una mica del que ha tret fins ara, tot i conservant la seua vessant més íntima. 

“Sabotatge és la més introspectiva, la que més conserva l’essència de la que partia”, tracta d’explicar Kela sobre les entranyes de la seua última cançó i afegeix que les altres són més “analítiques del món exterior o de les relacions interpersonals”. Al cap i a la fi, el seu primer single, ‘T’estimava’ és una cançó que obri els ulls per deixar de costat la idealització, idea que recull també en ‘Sabotatge’. I ‘L’espiral’ s’impregna de risc i la lletra relata eixa història entre dues persones i la impossibilitat d’ignorar eixa atracció que senten.  

A nivell estilístic, ‘Sabotatge’ aposta també per un so més suau, amb el baix com a gran protagonista i tontejant amb el groove. Així mateix, la cançó es desmarca de l’electrònica i les tecles del piano “li afegeixen el color de la mà de la guitarra, també contant amb la veu i la percussió”, acaba d’analitzar Kela. Les tres cançons han estat produïdes pel productor d’Smoking Souls, Joel Gilabert i també han estat masteritzades totes per Carlos Quintero. 

Una confessió en forma de cançó

Aquesta vegada, Kela aposta per un relat més lineal, allunyant-se de l’abstracció, a diferència dels seus últims clips. Amb la bicicleta, Kela passeja per dos entorns privilegiats: la Marjal de Gandia i per la Goleta del Riu Vaca (Xeraco) , mentre es canta, com una confessió escapant pels seus llavis. A les càmeres destaca la presència de Alicia Soriano i Pablo Villalba. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *