El compositor valencià canta el que no s’atrevia a contar. Missatges què dit a temps en forma de cançons

18/06/2021. VALÈNCIA.  La salut mental és una de les claus que afortunadament s’estan posant sobre la taula recentment. I si comencem a demanar ajuda quan la necessitem? I si deixem de guardar-nos les coses abans de que exploten? Íñigo Soler ho ha fet en ‘Ayuda’, l’avançament del nou disc del compositor que s’anomenarà Cosas que decir a tiempo. Un treball en el que, com el seu nom indica, cada cançó serà un missatge que hem d’aprendre a dir abans que siga massa tard.

‘Ayuda’ es publicarà el divendres 18 de juny en totes les plataformes digitals i serà el tret d’eixida a una campanya crowfunding. El seu objectiu, tornar a l’estudi de gravació per fer realitat deu missatges en forma de cançons construïdes durant aquest últim any des dels racons interiors més recòndits de l’artista.

El videoclip de ‘Ayuda’ el protagonitza la pilota valenciana. Presenta l’esport com eixa escapatòria anti estrès a la que de vegades acudim i, a més a més, reivindica un dels símbols de la cultura valenciana. Ho ha dirigit Alain Dupláa i està protagonitzat pel pilotari Pau Juanes Sanchis.

Verkami de Cosas que decir a tiempo

Dir “t’estime” abans que siga tard, saber dir “adéu” quan toca, demanar “ajuda” quan ho necessites, verbalitzar un “Gràcies, perdó”… són moltes les “Cosas que decir a tiempo” i cadascuna d’elles Íñigo Soler les a convertit en una cançó d’aquest nou disc.

Si el Verkami aconsegueix el seu objectiu, el pressupost es destinarà a la gravació de les noves cançons produïdes per Pau Paredes (Jero Romero, Ginebras, Pau Corea, ElyElla…) i en la edició d’un vinil exclusiu que anirà acompanyat per un fanzine molt especial creat a partir d’esboços, lletres i versos. Dissenyat per Humberto Vanhuten incoporarà les fotografies d’Helios Roser.

Sobre Íñigo Soler i el seu pop ciclista

Ell es meneja espai, com un randonneur, és a dir, com un ciclista de llarga distància per a qui el viatge és més important que la competició. Amb el pas dels anys ha après a escriure amb més pau.

El compositor valencià va publicar a l’any 2019 “Ahora que está en blancoun disc en el que cada cançó és un dia de la setmana, i que viatja des d’allò més complicat dels dilluns fins a la calma reflexiva del diumenge. Fa un any “Nuestra mejor versión” li va salvar la quarentena i ara torna amb “Cosas que decir a tiempo”el treball en el que es deixa de guardar-se tot allò del que és important parlar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *