L’EP del compositor i vocalista del reconegut grup valencià Smoking Souls veurà la llum a mitjans de juny

09/04/2021. Pego. Divendres, 9 d’abril arriba el segon tast del treball en solitari de Carles Caselles, el compositor i vocalista d’Smoking Souls. “Salut!” és un brindis a la vida, un single + clip que encomana alegria, agraïment, germanor. En aquest segon tema, el músic ens sorprèn i anima reivindicant i celebrant els petits gestos de cada dia. Una alenada d’aire fresc (i necessari) d’un disc nascut de les mateixes entranyes de la quarantena de 2020.

El 12 de març l’aposta en solitari de Carles Caselles va donar el tret de sortida amb “La bellesa del risc”, una cançó que posava el punt de partida a la declaració d’intencions del disc d’aquest músic: qui no s’arrisca, no guanya. Una afirmació que no té sentit quan no hi ha res a guanyar però es transforma reveladora quan la fa seva un artista en el punt d’inflexió de la seva carrera.

Enguany, amb una pandèmia que ho marca tot, el músic de Pego ha decidit llançar-se al buit amb el seu projecte més personal. En aquest profund període de reflexió tancat sobre si mateix, Carles Caselles ha donat via lliure a composicions i arranjaments més complexos i eclèctics del que ens té acostumats.

Sobre l’artista

Carles Caselles (Pego, La Marina, 1989) és un músic i compositor valencià transformat en representant d’una jove generació que des de petits han explorat els territoris ocults de la música. Va aconseguir el reconeixement de la crítica i el públic a partir del 2010 amb el seu projecte Smoking Souls, possiblement la banda valenciana de rock actual amb més trajectòria, difusió i projecció. Aconseguint connectar amb una generació jove d’una manera mai vista, es considera un dels responsables de l’aflorament del rock valencià en grans escenaris i de públic ampli.

Amb Smoking Souls, el jove artista ha assolit taxes d’èxit notable al llarg dels seus 4 discos d’estudi publicats, amb més de 50.000 usuaris en xarxes socials, 45.000 oients mensuals a Spotify i més de 6 milions de reproduccions a Youtube. Destaquen les gires estables per tot l’estat, amb més de 500 concerts en els últims 6 anys i els reconeixements de la crítica, guardonats amb diversos premis Ovidi i Carles Santos de la Música Valenciana en els seus dos últims discos.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=dfmn1nrXNW0[/embedyt]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *