La cançó, una oda a la persones sensibles, formarà part juntament amb ‘La Sed’ del quart disc de la banda, un projecte encara per culminar i produït per Pachi García Alis en què els seus seguidors podran endinsar-se per primera vegada en la intimitat del procés creatiu i participar d’ell.

16 d’abril de 2021.-  Després de l’estrena al febrer de ‘La Sed’, amb més de 30.000 reproduccions en plataformes digitals, Novembre Elèctric torna amb ‘Boira’, el segon avançament del seu nou àlbum. Una cançó sensible i emotiva produïda de nou per Pachi García Alis . Una oda a les persones sensibles; una cançó sense metàfores ni recursos poètics i sense grans ostentacions musicals. Tot per intentar transmetre de la manera més senzilla com d’inspiradora i meravellosa pot arribar a ser aquesta persona que sent i es lliura a la vida amb els cinc sentits. 

El mateix Yeray Calvo parla de l’estrena: “‘Boira’ va dedicada a aquesta dona que, encara que tracte de disfressar el que sent, no pot evitar viure la vida amb les emocions a flor de pell. A aquesta persona que no és conscient de la seua bellesa i això la fa ser més bonica. Que s’il·lusiona amb les petites coses de la vida, com fan els xiquets. Que sembla fràgil però en realitat és més forta del que creu. Que busca el seu lloc al món mentre viu amb certa esperança, i que fa d’aquest, un lloc millor per viure. “

‘Boira’ ja està disponible a plataformes digitals i la seva videoclip es pot veure al canal de YouTube de la banda. 

Per al 2021, Novembre Elèctric prepara el que serà el seu nou i quart disc d’estudi, el qual es presenta d’una manera especial amb un projecte anual en què s’involucrarà als seus seguidors des de l’inici. La banda de Yeray Calvo prepara un àlbum molt cuidat i treballat a foc lent que ha comptat amb la producció de Pachi García Alis. Tot el que envolta aquest projecte col·laboratiu pot seguir-se en  www.novembreelectric.com .

Nou disc en 2021, un projecte col·laboratiu
“Aquest disc el volem escriure al costat dels nostres seguidors, compartint amb ells tot el procés creatiu que normalment queda reclòs en la intimitat.”

Novembre Elèctric ja disposa de cinc temes gravats, dos d’ells ‘La Sed’ i ‘Boira’. El procés creatiu de la resta de cançons que donaran forma a l’pròxim àlbum es compartirà a través del web  www.novembreelectric.com  i els oients entraran de ple en espais i moments que solen reservar-se a la intimitat a l’hora de crear un disc. 

“Amb aquestes noves cançons no hem fet altra cosa que intentar perdre l’equilibri. En la forma i en el fons. Explorar nous colors musicals i obrir-nos en canal amb les lletres. Però hi ha més. Hem volgut incorporar aquest vertigen al mateix procés que suposa llançar un disc. Un treball inacabat de manera intencionada. Tenim un punt de partida i un grapat de cançons, res més. La resta ho volem escriure al costat dels nostres seguidors, compartint amb ells tot el procés creatiu que normalment queda reclòs en la intimitat. “

La banda de Yeray Calvo vol brindar l’oportunitat als seus seguidors de recórrer al costat d’ells el viatge que suposa fer un disc: notes de veu, esbossos de lletra, maquetes, barreges de cançons que encara no existeixen i estan per escriure. Tot en temps real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *