El projecte personal del compositor i vocalista del reconegut del grup valencià Smoking Souls surt avui a la llum després dels tastets del disc que ha ofert els darrers mesos

11/06/2021. VALÈNCIA. Finalment ja el tenim aquí. A partir d’avui, 11 de juny, ja podem gaudir totalment de L’Afluent, el primer treball en solitari de Carles Caselles. Es tracta d’un EP de cinc cançons amb un únic objectiu: descriure la deriva social en la què vivim i llançar un petit raig de llum amb la seva música. Són cinc cançons diferents, que barregen estils musicals diversos, on el músic de La Marina mostra tot el seu potencial. 

El compositor i vocalista d’Smokig Souls estrena el seu primer projecte amb la cançó que tanca el disc: una dolça musicació del poema de Miquel Martí i Pol “Si parlo dels teus ulls”. 

El 12 de març l’aposta en solitari de Carles Caselles va donar el tret de sortida amb “La bellesa del risc”, una cançó que posava el punt de partida a la declaració d’intencions del disc d’aquest músic: qui no s’arrisca, no guanya. Una afirmació que no té sentit quan no hi ha res a guanyar però es transforma reveladora quan la fa seva un artista en el punt d’inflexió de la seva carrera. Un mes després, descobríem  un segon single + clip amb “Salut!”, l’alenada d’aire fresc que tan necessitem. Finalment, abans de l’arribada de “Senda dolça”, Caselles va deixar-nos descobrir el tercer single, “Supervendes”, amb la col·laboració i producció de l’artista El Hombre Viento i que suposa l’aventura del músic en sons poc habituals per a ell com són el hip hop i el dream pop. Ja al mes de maig, el músic de Pego treia a la llum el quart tast del nou EP, “Senda dolça”.

Ara, amb “Si parlo dels teus ulls”, Carles Caselles estrena el nou EP en la seva totalitat, un treball nascut de les entranyes de la quarantena de 2020.

Sobre l’artista

Carles Caselles (Pego, La Marina, 1989) és un músic i compositor valencià transformat en representant d’una jove generació que des de petits han explorat els territoris ocults de la música. Va aconseguir el reconeixement de la crítica i el públic a partir del 2010 amb el seu projecte Smoking Souls, possiblement la banda valenciana de rock actual amb més trajectòria, difusió i projecció. Aconseguint connectar amb una generació jove d’una manera mai vista, es considera un dels responsables de l’aflorament del rock valencià en grans escenaris i de públic ampli. 

Amb Smoking Souls, el jove artista ha assolit taxes d’èxit notable al llarg dels seus 4 discos d’estudi publicats, amb més de 50.000 usuaris en xarxes socials, 45.000 oients mensuals a Spotify i més de 6 milions de reproduccions a Youtube.

Destaquen les gires estables per tot l’estat, amb més de 500 concerts en els últims 6 anys i els reconeixements de la crítica, guardonats amb diversos premis Ovidi i Carles Santos de la Música Valenciana en els seus dos últims discos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *