14/02/2022. VALÈNCIA. Per què sofrir per una cosa que mai ha merescut la pena? Vos proposem un sols repte: soterreu tot allò que vos fa mal, això que dinamite el vostre dia a dia, que vos impedeix cantar i somriure a la vida. En definitiva, Tirano, la banda valenciana de pop rock, ens proposa ofegar les penes en ‘Dulce Pesadilla’, el seu primer avançament que ja va veure la llum el 28 de gener. Ara el grup es cava la seua pròpia tomba en el videoclip gravat i editat per Ricardo Granell: quin millor dia que el 14 de febrer per tal de manar aquest missatge al món?

Tirano és el cocktail perfecte entre el rock provocatiu, la picaresca espanyola i l’elegància del britpop. Tot aquest mix es podrà assaborir en el seu proper treball, que s’anirà descobrint en els pròxims mesos. “Aquest disc reflexa el so d’una banda sòlida que ha sabut empastar les seues influències britàniques i americanes amb el rock espanyol”, valora el vocalista del grup, Joe Merello. 

Carlos Alonso al baix, David Añó a la bateria, Joe Merello a la veu  amb Javier Cuadros i Fran Pardo a les guitarres un grup que ja arrastra molt de bagatge musical: “Tirano ens ha ensenyat a tornar a començar amb gent totalment desconeguda i aprofitar la maduresa musical de tots per tal de composar alguna cosa amb personalitat i identitat”, segueix explicant Merello, qui valora que es troben en el millor moment de la seua carrera musical després dels seus altres treballs: Somos Dolor, Belladona i En la Sombra

Cançons amb història i sabor a rock britànic

El so de Tirano és un so orfe en el panorama actual espanyol: “Crec que tenim un so i apostem per un estil que ens consta trobar en Espanya”, explica el vocalista del grup. Assegura que aquest ha sigut el repte des del principi. Al cap i a la fi, Tirano és un grup que aposta per un estil que evoca a rius de perfum i  whiskey.

El seu proper treball es porta gestant des de fa uns dos anys i mig, produït i gravat en Dinammo Studios per Fran Pardo, també guitarrista de la banda. Ofegueu els vostres malsons i enterreu les vostres pors perquè arriba la banda valenciana Tirano per tal de fer-nos gaudir amb la seua ‘Dulce Pesadilla’. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *