El llançament arriba amb un videolyric de ‘El país dels besos perduts’ · El concert de presentació tindrà lloc el 29 de maig a Antella

21/04/2021. VALÈNCIA.  Amistat, participació i col·laboració, tot són conceptes que es poden tastar en el nou EP d’Òrbites, Celobert. El grup de música allibera un treball molt més cuidat i emocional que l’anterior, que simbolitza la consolidació del seu projecte. Celobert arriba també amb el videolyric de ‘El país dels besos perduts’, una cançó molt especial amb la lletra de l’escriptor valencià Joanjo Garcia. “Aquesta cançó és un projecte de cinc persones i un escriptor valencià”, asseguren des d’Òrbites. 

El nou treball d’Òrbites conté cinc cançons amb un so intens i viu, que reflecteix el moment de canvis i noves experiències que travessen els membres de la banda. Així doncs, Celobert s’ha deixat mimar per Tono Hurtado, qui ha gravat i produït l’EP als estudis Malamute. Un EP amb essència d’indie, indie rock i pop que es presentarà el proper 29 de maig a Antella. 

Tanqueu els ulls…imagineu un lloc on ocórrega tot allò que no passa en la realitat… ja? doncs bé, la lletra de ‘El país dels besos perduts’ cus un univers on els fracasos són oportunitats viscudes: “No hem de sentir frustració, sinó un intens agraïment pel fet d’estar vius. Al país de l’esperança floreixen els besos i els versos”, explica el propi Joanjo Garcia sobre què tracta de transmetre en aquesta cançó. 

Així doncs, aquest escriptor ha confiat en Òrbites perquè musicaren una lletra plena de positivitat, com un raig de sol en meitat de l’estiu. El grup de música format per cinc amics s’ha volcat en donar forma a eixe so que necessitava  ‘El país dels besos perduts’. 

Per això,  Íñigo Soler al teclat; Antoni Montagudo com a veu i guitarra; Albert Belda a la bateria; Santi Ciges com a guitarra solista i Jaume Planells al baix es pronuncien sobre els seus sentiments amb la cançó:  “Creiem que això fa diferent aquesta cançó de la resta i, per tant, especial”, opinen des d’Òrbites. 

Imatges nascudes de l’ànima

El videolyric ha estat muntat per Hèctor Pozuelo, de Malvarrosa Film Lab i després de dos videoclips, Òrbites ha volgut apostar per aquest format per també, donar-li més llibertat creativa a la figura de Joanjo Garcia: “el vídeo són imatges que ha gravat ell, imatges del que li inspirava la cançó”, expliquen des del grup de música. 

Així naix Celobert, amb un desig de seguir creixent, amb una obvietat bategant dins les seues entranyes: la música és una part més de la vida d’aquest grup, com l’amistat que els uneix. “El nostre objectiu és compartir les cançons”, matisen les veus d’Òrbites al mateix temps que admeten que no tenen cap mena d’expectatives. Per què? Doncs és ben senzill, quan la música és una forma de viure, la espontaneïtat és la única de les premises. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *