El nou tema s’estrena amb un nou videoclip marcat d’intimitat. El proper EP del grup, Celobert, veurà la llum el proper 21 de maig.

16/04/2021. VALÈNCIA. ‘Milers d’Espurnes’ arriba a l’escena valenciana de la mà d’Òrbites després d’anys dormint en el fons d’un calaix, esperant el moment de veure la llum en forma de cançó. Amb una melodia suau, tranquila i íntima, el grup de música llença un tema que retrata com el rentat de cara d’un espai pot convertir a aquest en una llar. Unes flors, les parets vestides d’un altre color, un nou matalàs on poder guardar els somnis cada nit… eixe procés on cada racó d’eixa nova llar comença a respirar l’essència d’un mateix. 

Així doncs, amb un relat costumista i una estètica molt marcada per la quotidianeitat, Òrbites representa aquest procés de construcció personal en un videoclip a càrrec de Alain Dupláa, de Nanuk Audiovisual Studio. El videoclip ha estat gravat a Antella, concretament a la Casa Rural Ca Sunsi. A més a més, el tema, ‘Milers d’Espurnes’, ha estat gravat i mesclat per Tono Hurtado, a l’Estudi Malamute. 

No és cap mentida que la cura de l’espai personal s’ha convertit en tot un símbol, ja que la pandèmia ens ha reclós dins la nostra llar. Així doncs, quasi es pot assaborir aquesta antítesi en el videoclip de ‘Vull Esprintar’, el primer avançament de Celobert llençat el passat 19 de febrer. La peça audiovisual de ‘Vull Esprintar’ gravat en exterior escenifica eixa descàrrega d’energia impossible d’ignorar, superant les pors i els temors. 

Un punt i seguit en la trajectòria musical d’Òrbites

Un nou inici en la trajectòria musical d’Òrbites, que llençarà el seu segon treball, Celobert, el proper 21 de maig. Aquest segon treball del grup simbolitza la seua consolidació, ja que un cop gravat el seu segon EP va esclatar la pandèmia de la Covid-19, aturant per complet el llançament del seu treball. “Ha sigut un any d’aturada perquè gravarem abans de confinament i l’hem decidit llençar quan hem vist que tot s’ha normalitzat”, preguen des del grup. 

Òrbites ha decidit donar una passa endavant i apostar ben fort per la seua música.  Celobert representa eixos reptes que ha tingut que enfrontar el grup en una escena on la professionalització és, sense cap mena de dubte, un assumpte pendent. Així doncs, si alguna cosa respira aquest treball d’Òrbites és més professionalitat i més elaboració, donant la benvinguda al grup a Íñigo Soler en el teclat en Celobert. 

Amb l’entrada d’Íñigo, el grup es composa per Antoni Montagudo (veu i guitarra), Albert Belda (bateries), Santi Ciges (guitarra solista) i Jaume Planells (baix). Cinc integrants en una formació musical que segueix redescobrint el seu estil en aquest nou treball que veurà la llum el 21 de maig. 

El primer treball d’Òrbites fou Felicitat Interior Bruta i ara, quasi tres anys després, en Celobert, la formació allibera un nou treball que tonteja en el pop i també en el rock. “Mantenim eixa essència, tot i que les lletres també estan més treballades, com les estructures”, manifesten des d’Òrbites mentre matisen que en aquest nou treball es podrà notar un gran “bot de qualitat, tant a nivell artístic, com tècnic”. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *