Les actuacions comptaran amb les col·laboracions especials de Maluks i Àlex Blat  

28/03/2022. VALÈNCIA. La Sala Jerusalem de València acollirà el proper 2 d’abril un doble concert amb Esther i el grup alacantí Vienna. A partir de les 20:30 H, aquests artistes faran ballar, cantar i cridar al seu públic durant la nit de València. A més a més, totes dues actuacions comptaran amb artistes convidats molt especials com és el cas de Maluks durant l’actuació de Vienna i d’Àlex Blat durant la d’Esther. Les entrades estan disponibles a un preu reduït de 8 € per venda anticipada i també ho estaran en taquilla per 10 €. 

Concert de presentació per a Vienna i inici d’any a València per a Esther

Després d’un temps de bona relació, un dia vaig anar a sa casa (Picap, 2022) és l’EP que el grup alacantí presentarà el 2 d’abril a la Sala Jerusalem a València. Amb el seu característic bon rotllo i humor, Vienna farà gala de les seues novetats discogràfiques. 

Per altra banda, Esther encetarà també el seu 2022 a la ciutat de València aquesta nit. Amb un primer disc ja fóra (Les teues ales (Primavera d’Hivern, 2021)  i un senzill (Tres per quatre), que enllaça el seu primer treball i les seues properes novetats, Esther cantarà compartint escenari amb Vienna. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *