El tema forma part del seu proper EP, que veurà la llum en juliol · La cançó ve acompanyada d’un videolyric original i proper

014/05/2021. VALÈNCIA. Estimar de forma senzilla, amb responsabilitat, respectant els tempos de cadascú: “Que la teua vida depenga de tu només, però que ens acompanyem”, confessa l’artista valenciana Esther en el seu segon tema ‘El teu llibre preferit’. Aquesta cançó forma part del seu proper EP Les teues ales, que veurà la llum en juliol. Esther obri el seu cor en una cançó que suposa tot un exercici d’introspecció, reflexionant sobre la bona estima, eixa que s’amaga entre els plecs de la quotidianeitat: “preguntar com ha anat el dia, deixar-se mimar, que t’acaronen els cabells i ja està, no necessitar res més”. 

‘El teu llibre preferit’ representa un cant a totes eixes relacions d’amistat, laborals, familiars o de parella que fugen de la toxicitat. Amb l’espontaneïtat amb la que ja ens té acostumats, Esther utilitza la seua música per curar-se d’antigues ferides. En aquest tema editat pel segell Primavera d’Hivern l’artista es fa una promesa: estimar sense temor, però sempre tenint clar els límits. I amb aquesta carta d’amor a la bona estima, Esther ens regala un pop íntim més ballable que s’allunya una mica dels ritmes més lents de ‘Vies paral·leles’. 

Un videolyric especial, original i proper 

Aquest tema alliberat per Esther compta amb la producció i arranjaments d’Àlex Martínez; ha estat enregistrat i mesclat per Tono Hurtado a Malamute Studio i ha sigut masteritzat a l’estudi Ultramarinos Mastering per Víctor García. ‘El teu llibre preferit’ naix juntament amb un videolyric molt original que s’apropa al dia a dia en les xarxes socials. 

Així doncs, en aquest videolyric realitzar per Carlos Part es visualitza la lletra de la cançó en format mòbil a través de la plataforma Instagram mitjançant vídeos, stories i imatges d’Esther. “No surten imatges sols actuals, també de quan tenia, per exemple, tretze o catorze anys”, explica l’artista valenciana. 

Aquest viatge entre passat i present es pot assaborir en cada acord de ‘El teu llibre preferit’, ja que aquesta és la cançó amb la que es va presentar el Verkami de Les teues ales. Evolució constant, des d’aquella xica que cantava als carrers de València, fins a les primeres pases d’un projecte que ja ha despegat: “crec que sorprendrà perquè quan escoltes una cançó en acústic és molt diferent a quan ja està produïda”, es mostra més que emocionada Esther. 

Una gratitud infinita que batega en el pit d’Esther cap a uns seguidors que no han deixat de donar-li suport, tant ara com en el Verkami. Per això, aquest nou tema no deixa de ser també un gest íntim dirigit a totes eixes persones que han format part d’un procés de superació continua, d’introspecció i de redescobriment personal. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *