El grup estrena el seu tercer treball amb un videoclip de trets abstractes. La formació musical torna a l’escena després d’un temps en silenci.

VALÈNCIA. 16/04/2021. Si una persona s’atrevira a tancar els ulls i navegar molt profundament dins la seua ànima, pot ser la música que podria acompanyar-la en aquest viatge fóra la de Tremp. Herois Sense nom (Primavera d’Hivern, 2021) és un EP que cadascú podria fer seu i just això és el que aporta Tremp, cançons amb més cos, més construïdes, i en definitiva, “amb més ànima i sentiment”, defineixen des del grup. L’EP veu la llum amb l’estrena del clip de la cançó que ha batejat aquest nou treball amb la col·laboració del cantant de Tardor, Àlex Martínez. Així doncs, Tremp torna a l’escena després d’un temps de silenci amb les piles carregades per seguir oferint la seua música. 

El clip del tema ‘Herois sense nom’ és difícil d’explicar, per no dir impossible, ja que Tremp ens regala una peça audiovisual que juga a l’abstracte. Amb tot, eixes seqüències banyades en blanc i negre evoquen a un viatge pel temps. La direcció del clip ha estat realitzada per Maria García Martinez i la cura en que s’ha construït aquesta peça es pot sentir en eixos cinc minuts de metratge. 

La lletra de la cançó conjuga lluita, ideologia i sentiments amb la col·laboració del cantant de Tardor, Àlex Martínez. La veu d’Àlex li va donar color a la cançó durant l’època més dura de la pandèmia, per aquesta raó l’enregistrament no va poder dur-se a terme dins la pressencialitat, però “quan la vam escoltar ens va deixar bocabadats”, expliquen des de Tremp en un treball que asseguren tindre molt cuidat. 

Així mateix, Tremp ja va alliberar dos temes que conformen el seu nou EP que ha estat gravat a Atomic Studio i produït per Mark Dasousa: ‘Berlín’, estrenat el 10 de febrer i ‘Roses de paper’, alliberat el 16 de desembre i que va contar amb la col·laboració de l’artista valenciana Sandra Monfort. La màgia es respira en un EP més madur musicalment que beu de l’esperança de Tremp de poder tornar a oferir la seua música dalt dels escenaris. 

Un temps de silenci per poder tornar amb més força

Tremp no és un grup nou, ja que tenen certa trajectòria amb la publicació de dos àlbums anteriors: Zaindu (Mésdemil, 2016) i Jocs d’un Miratge (Autoedició, 2013). Però el pas del temps implica canvis i Tremp no és aliè a aquesta conseqüència. El guitarra d’aleshores, Joanvi Soler, va marxar i això va suposar un stop en la seua trajectòria musical. 

Amb la búsqueda del nou guitarra i l’arribada de la pandèmia, fou complicat seguir oferint eixa música tan personal de Tremp. Però ara Herois sense nom (Primavera d’Hivern, 2021) arriba de la mà dels integrants del grup de música: Paco Sirerol, Alex Feliu, Jaume Mulet i Josep Valverde, el nou guitarra. 

“Per a nosaltres tornar significa una explosió de plaer per poder mostrar el nostre treball”, matisen des d’un grup que ja sent la sinergia i consolidació dels seus membres. “És important que tots els membres formen part del grup”, expliquen des de Tremp, esperant que el públic faci seues les cançons que conformen el seu nou treball. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *