22/05/2022. VALÈNCIA. L’emergent artista valenciana Kela adelanta un segon tema del seu proper disc anomenat ‘L’espiral’, on li canta a eixa atracció difícil d’obviar entre dues persones. Perquè quan no estàs segura de res i els sentiments són qui marquen el teu dia a dia, els dubtes i la indecisió es converteixen en unes constants companyes. Però cal donar una passa endavant, per deixar de banda els prejudicis i les pors i, sobretot, complir el desig de “fundir-nos tu i jo”, tal com prega la lletra del nou tema de Kela. El nou disc de l’artista valenciana s’anomenarà El Mirall i per fer-lo possible hi ha en marxa un verkami amb recompenses exclusives per qui participe. 

Kela ha començat a fer el seu somni de fer un disc realitat després del seu primer llançament: ‘T’estimava’. Amb sols tres dies, l’artista emergent ja aconseguia la meitat del seu objectiu. Però encara queda molt per fer i Kela està més decidida que mai a deixar-se la pell pel seu projecte vital després de deixar a allò que es dedicava: la medicina. Per això, ara Kela allibera un segon tema que aborda la necessitat de ser valents i apostar per allò que creiem i estimem. 

Kela matisa que la lletra aludeix també a la necessitat “de ser fidel a tu mateixa per tal de poder ser realment lliure, no deixar que ningú tinga el poder de fer-te sentir malament per ser o estimar fora del que s’ha entés durant massa temps com a normal o correcte”. La lletra de ‘L’espiral’ va nàixer fa dos anys, per tant, relata una realitat amb la que l’artista ja se sent més identificada. La producció ha estat al càrrec, de nou, de Joel Gilabert, també productor d’Smoking Souls i la masterització ha sigut obra de Carlos Quintero. 

Aquesta vegada, el tema ja juga molt més amb l’electrònica i compta amb un ritme molt marcat al seu fons, “a mi em recorda a una serp”, admet Kela entre riures. Així mateix, l’artista també relata una anècdota d’estudi amb la gravació d’un dels acords de la cançó: “l’ordenador va col·lapsar i la cançó té una melodia que fou un error del pc, però a Joel i a mi ens va fer molta gràcia i vam veure que quedava bé: les casualitats poden aportar molt”. 

L’estètica, clau en el videoclip de ‘L’espiral’

Seguint la línia del clip de ‘Testimava’, aquesta vegada Kela també ha apostat per l’abstracció i el clip, també muntat per la pròpia artista amb Alicia Soriano com a càmera: “ estèticament és molt coherent amb el projecte, tot i que no conte una història literal”, assegura Kela. Jugant amb conceptes com l’atzar a través de les cartes, la fugacitat del moment amb el fum o els dubtes, l’artista valenciana mostra un clip conceptual que fuig del relat clàssic i se centra en la estètica per donar imatge a ‘L’espiral’. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *