Novembre Elèctric ha publicat el seu tercer disc d’estudi, Memento (Primavera d’Hivern, 2022), que presenten este diumenge a València (27 de febrer, a la sala 16 Toneladas) i a Madrid (el 20 de març, a la sala Moby Dick). Aquest nou treball de la banda valenciana ha estat produït per Pachi García Alis i els seus concerts de presentació comptaran amb artistes convidats molt especials: Samuel Reina a València i Elena Játiva a Madrid. 

21/02/2022. VALÈNCIA. La banda formada per Yeray Calvo, Rodrigo Domínguez, Sergio León, Bert Posada i Diana Erenas donaran continuïtat a una gira que va tindre el seu inici a la passada edició del Festival de les Arts de València de 2021.

L’últim treball de la banda valenciana és una obra on els sintetitzadors i l’electrònica guanyen cert protagonisme, sense renunciar a l’habitual so de guitarres i textures del grup liderat pel músic d’Algemesí, Yeray Calvo. Així ho vam poder comprovar en els avançaments que ha anat alliberant recentment la banda. Cançons com La Sed, Boira, Memento, Ewa o Valents han estat el preludi de la posada de llarg del grup establert a Madrid.

Discografia reconeguda per la crítica

Memento és el tercer disc de Novembre Elèctric després dels premiats Intacte (2014) i Quart Minvant (2018). Tots dos discos van obtindre el reconeixement de la crítica amb diversos guardons. Intacte, considerat millor disc pop als premis Ovidi Montllor; i el segon, Quart Minvant, que va repetir guardó quatre anys després, a més del premi a millor disc pop i millor disseny a la primera edició dels Carles Santos. Entre mitges d’aquests dos treballs, la banda va publicar Tremole, un projecte paral·lel on Novembre va musicar els preciosos textos del poeta d’Aldaia Hèctor Serra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *