Una cançó enèrgica i emocionant que reivindica tota una vida, totes les coses que ens marquen i moldegen el que som

20/05/2021. VALÈNCIA.  Sierra Leona torna a bolcar-nos el cor amb el seu tercer single d’avançament, ‘Desaparecer’, que arriba com una continuació al terratrèmol d’emocions causat per ‘El Arte de Amar’ i ‘El Milagro’

‘Desaparecer’ és una cançó plena d’energia i sentiment. Una reivindicació a tota una vida, a les coses que ens han marcat i moldejat per per arribar a ser qui som. Un tema que va començar a gestar-se fa quasi sis anys, quan Sierra Leona encara no existia, que va cobrar vida en els concerts de la gira de presentació de ‘Cruzar un Río’—el primer àlbum de l’artista— i que per fi podem gaudir com un avançament del seu nou treball. 

Amb una intro coral que exalta i que anticipa la rebolcada de sentiments que arribarà després de la dolça i poderosa veu d’Ainoa Cabanes. Una cançó que ens fa viatjar pel nostre passat per arribar a un present més forts, més segurs, més capaços. 

Ha sigut composada i arreglada per Ainoa Cabanes i produïda per Tono Hurtado. Juntament a ‘El Arte de Amar’ i ‘El Milagro’, ens mostra la cara més valenta de l’artista. 

Després de ‘Cruzar un Río’, el disc debut en 2019 per la seua personalitat arrasadora, Ainoa Cabanes —líder de la banda valenciana Flaco Favor durant quasi una década— torna en 2021. 

En aquest nou treball dóna aposta per tot el seu potencial vocal i líric amb una sèrie de singles que naden entre la subtilesa i la garra, que estremeixen, remouen i emocionen per igual. Melodies composades des de les entranyes i lletres viscerals amb una gran càrrega emocional que calen per dins i no t’abandonen mai. 

La trajectòria anterior li ha servit a Ainoa Cabanes per a forjar-se en escenaris de tot el país. La seua veu en directe en festivals com el SanSanSOS 4.8Low Festival i obrin per a artistes internacionals com Crystal Fighters. Les seues lletres i composicions li van premiar amb la participació del Girando Por Salas, relitzant una sèrie de concerts per tota la geografia espanyola. 

Aquest mes torna als escenaris amb dos concerts especials en acústic on podrem gaudir de la seua veu amb tota la seua esplendor. Sierra Leona presentarà aquestes noves cançons i part del seu repertori el proper 6 de juny en la Sala Russafa de València, i en la Sala Bardot de Madrid el 10 de juny. Un nou treball que promet posicionar-la, sense dubte, com una de les futures grans figures del pop espanyol. No us la perdeu! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *