L’EP s’estrena juntament amb el videoclip de “Massa tard” · El disc també dóna la benvinguda als concerts de l’estiu

09/07/2021. VALÈNCIA. L’esperança, un final anunciat i un crit de ràbia enmig d’un remolí d’emocions que ofeguen, així és “Massa tard”, la cançó d’Esther que s’estrena amb videoclip juntament amb tot el seu EP: Les teues ales (Primavera d’Hivern, 2021) i amb l’inici dels concerts de l’estiu. Hi ha persones que enganxen i malgrat saber que la millor decisió és passar pàgina, sempre creix la necessitat de donar-li una última oportunitat, de mantenir la seua companyia. Per què? doncs perquè ho necessites i perquè no et pots desfer així com així d’una història compartida tan especial, amb els seus clars i obscurs. 

“Massa tard” és la última cançó que s’estrena donant la benvinguda al primer treball d’estudi d’Esther: Les teues ales (Primavera d’Hivern, 2021). Aquesta cançó es canta des de la ràbia perquè la teua lluita per eixa persona ja no té cap sentit i, sobretot, perquè no han apostat per tu. I quan l’esperança mor, també es trenca alguna cosa dins teua que dóna la benvinguda a una crua realitat. 

“No cal dir què la fa diferent perquè la gent ho notarà”, assegura Esther tractant de descriure “Massa tard”, un tema que segueix apostant pel pop íntim, però amb més ritme i furia. La cançó completa un procés emocional contat a través de “Vies paral·leles”, “Monstres” i “El teu llibre preferit”. Les teues ales (Primavera d’Hivern, 2021) és un viatge a través de l’interior d’una Esther que ha aconseguit sanar-se gràcies a la música: “a partir d’ara vull crear relacions diferents”, explica l’artista de Vinaròs. 

Les teues ales (Primavera d’Hivern, 2021) ha estat enregistrat i mesclat a Malamute Estudio per Tono Hurtado, a més de produït per Àlex Martínez. La masterització ha estat realitzada per l’estudi Ultramarinos Mastering per Víctor García. “El disc ho conta tot des de la transparència i veritat de les cançons”, assegura Esther fent referència a una estètica molt “natural, propera, humana i íntima”. 

Un clip amb estètica dels 90

El videoclip de “Massa Tard” es vesteix d’una estètica dels anys 90 jugant amb imatges pròpies dels concerts d’Esther, del procés de creació al Delta de l’Ebre i dels seus referents al llarg de la vida: Hannah Montana, Justin Bieber o Zoey 101. Aquest clip ha estat muntat per Carlos Part i tot i ser una peça senzilla i lleugera, aconsegueix el seu propòsit: acompanyar a la cançó i mostrar tot el procés de creació de l’EP.

El primer EP d’Esther i un estiu ple de concerts

L’artista valenciana ja pot cridar ben fort que el seu somni és real: llençar un disc. És cert que moltes persones ja el podien gaudir a través del Verkami o el podien aconseguir a l’Fnac, però “hi ha persones que estan descobrint ara la meua música i encara hi ha una mica de secret”, es mostra sincera Esther. L’artista està prenent ara consciència d’un procés que ja acaba i que, al mateix temps, inaugura un estiu ple de concerts. 

Montesa és el primer poble de molts que estrena un estiu que porta com a banda sonora la música d’Esther el mateix dia del llançament del disc. El 16 de juliol Esther visitarà Xixona; el 17, Antella; el 23 Manuel; el 24 Llíria i, el 7 d’agost, Aldaia. Aquestes són les primeres dates confirmades d’un estiu ple de sentiment, música i emoció. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *